Breakdance

Kids & Jeugd

BREAKDANCE
LESSEN VOOR KINDEREN

The SCENE is dé dansschool voor Breakdance lessen voor kinderen en Jeugd!

B-Boy, oftewel het begin van het Breakdancing, ontstond in de straten van New York. De moves en battles bestonden uit acrobatische bewegingen en kregen in de jaren ‘80, door muziekzenders en de popcultuur, een enorme boost. B-Boys en B-Girls werden overal ter wereld geboren.

De Breakdance lessen voor kinderen en Jeugd bij The SCENE zijn leuk, leerzaam en gedisciplineerd. Breakdance is net als hiphop een dynamische dansstijl waarbij vloerwerk centraal staat. De basis ingrediënten zijn bij ons Up-Rock, Top-Rock en Freezes.

We behandelen de diverse aspecten uit B-Boying en ritme, kracht, lenigheid, muziek en performance staan centraal.

Je sluit de les af met een toffe battle waarin je al je tricks kan showen!

Bij The SCENE werken we met niveaus

Hieronder komt de niveau indeling van de breakdancelessen

Breakdance-Basic 1 & 2

In de basic-lessen leer je de basic moves van het breakdancen. De Basicmoves bestaan uit: toprocks, (staande dansbewegingen), footwork, (dansbewegingen lager bij de grond), freezes, (bevriezen van bewegingen en powermoves), (snel draaiende en gecompliceerde bewegingen).

Heb je de basicmoves onder de knie, dan kan je doorstromen naar een volgend niveau.

B-Boying

Jij hebt de basismoves onder controle en je weet hoe je een vette spin moet rocken! In deze breakdancelessen leert The SCENE je je techniek te verbeteren en richt je je op het doorontwikkelen van je moves.
Je bouwt aan je eigen run (repertoire).
Je maakt je eigen dansstuk met alle elementen die je kunt.

Laat jij je headspins, flares en masterswipes zien?

push your Skills to the max

In de lessen leer je op een speelse en leuke manier de basis van het breakdance. We gebruiken verschillende manieren om je zo snel mogelijk de basis van breakdance aan te leren. Om je groei nog verder te stimuleren vinden wij het belangrijk dat je je op de dansschool thuis voelt. Waarden als respect en gelijkheid staan dan ook centraal in de lessen. Kom snel een proefles nemen om te ervaren hoe leuk de breakdance lessen zijn!

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE?
Volg dan geheel vrijblijvend een proefles! Ouders kunnen de proefles van hun kinderen bijwonen. Klik snel op de knop hieronder.

Scroll naar top