Commercial Dance

Volwassenen

COMMERCIAL DANCE
VOLWASSENEN

Choreografie met een commercieel doel wordt ook wel Commercial Dance genoemd. Met commercial wordt in deze bedoeld Shows/Videoclips/Achtergrond dansers enz.

Je wordt tijdens deze lessen klaargestoomd voor de commerciële markt, terwijl de choreografie nog veel artistieke waarde heeft.

Lesindeling

Hieronder staat de inhoud van de lessen

Commercial Feminine

Wil je alle tools aangereikt krijgen om commercieel te dansen? Volg dan de dansles Commercial Feminine bij The SCENE. Ook Jazz Funk is breed zit in deze stijl verweven en zo is dus ook het aanbod van verschillende stijlen en interpretaties die je tijdens de lessen zult leren. Jazz Funk heeft veel raakvlakken met diverse stijlen. De choreografieën die je leert switchen tijdens de les ook van stijl.

Eén van de hoofdstijlen die je leert is Femme. Je gaat je verdiepen in de technieken van voguing en waacking, en het smooth vrouwelijk dansen.
Daarnaast werk je ook nog eens aan allerlei andere kwaliteiten en hiphop/jazz invloeden.

Naast techniek werk je in deze Commercial Feminine les ook aan je performance. Wat straal je uit, ben je explosief genoeg in je dans en welke skills kunnen we je nog leren?
Hard werken plus hard zweten is het resultaat!

Commercial Heels

Vraag jij je ook af hoe sterren als Beyoncé en Ariana Grande zo goed op die hoge stiletto’s sexy én classy kunnen dansen? De dansles Commercial Heels van The SCENE geeft jou de antwoorden! Deze Heels Class gaat door op technieken die uit de Jazz/Funk les komen, maar dan nóg vrouwelijker.

Natuurlijk zijn je high heels more than welcome! In deze les werken we aan je stabiliteit en performance. Het is belangrijk dat jij je zelfverzekerd voelt. En dat terwijl je de meest fantastische choreo’s danst!

Wil je wat nieuwe moves leren, je ego een boost geven of wil je simpelweg doorgroeien in dans en een nieuwe uitdaging aan gaan? Dan is deze high heels les dé les voor jou!

NB: De high heels les bij The SCENE is een voortzetting van de Jazz/Funk les, daarom raden wij je aan om je voor beide in te schrijven.

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE? Volg dan geheel vrijblijvend een proefles!

Klik snel op de knop hieronder

Scroll naar top