Hiphop

Kids & Jeugd

HIPHOP
KIDS & JEUGD

Hiphop is een populaire dansstijl die in de jaren’70 in New York ontstaan. Sindsdien hebben jongeren hiphop omarmd, omdat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan dus een eigen versie dansen. Daarnaast is de dansstijl telkens in ontwikkeling. Het is de basis voor substijlen zoals popping, locking, waving, housing, breakdancing, wacking, krumping, lyrical en feminine.

Door de opkomst van populaire muziekzenders werd de muziek én dans al snel een trend over de gehele wereld. Hiphop staat bekend om zijn creativiteit, energie en ritme. The SCENE is dé dansschool voor hiphop. Zien we jou ook voor een hiphoples, vraag dan nu je proefles aan!

Lesindeling

Hieronder staat de inhoud van de lessen

Streetdance Hiphop Mini's & Kids

Streetdance-Hiphop is een van de meest trendy dansvormen van deze tijd.
De Moves van deze stijl zie je vaak terug in videoclips. Grooving, moving, sliding lekker bouncen op de beat.
We leren je niet alleen de basis van deze populaire dansstijl, we gaan er nog veel verder op in met shows, wedstrijden en presentaties .

Fun staat voorop, leren volgt dan snel. Laten zien wie je bent en dat je lekker kan grooven op de beat, jij komt toch ook?

Maandag 17:00 – 18:00 uur (5-8 jr.)
18:00 – 19:00 uur (9-13 jr.)
19.00 – 20.00 uur (14+)
Docent: Jairsingho

Oldskool Hiphop kids

De eerste vorm van hiphop/streetdance dans wordt ook wel ‘OldSkool’ genoemd. Alle elementen van streetdance zijn oorspronkelijk hier en toen ontstaan.

Bij The SCENE nemen we je mee in de wereld van Oldskool HipHop.

Alle verschillende moves passeren de revue, lekkere grooves op vette beats van toen. De docent van The SCENE laat je lekker losgaan!

Woensdag 18:00 – 19:00 uur (9-13 jr.)
Docent: Wilgo

Diva Kids

Dansen zoals Beyoncé wordt bij urban dansschool The SCENE ook wel Diva of lady styling genoemd. Whacking en Voguin vormen de basis van deze dansstijl. De choreografie is meisjesachtig, maar mét power! Dus jongens zijn ook van harte welkom in deze les. Je wordt uitgedaagd om snel, krachtig en sierlijk te bewegen.

In deze les beginnen we met leuke dansen met invloeden van bijvoorbeeld streetdance. De focus ligt op het zijn van een echte superster diva! Compleet met lopen over een denkbeeldige catwalk leer je jezelf te presenteren. De dansers zullen door middel van dansen ritme gevoel, uitstraling, danstechnieken en nog veel meer aangeleerd krijgen.

Een goede fundering is belangrijk voor een jonge danser, zo kan hij of zij doorgroeien tot een echte ster! Zolang iedereen er lol in heeft, graag beweegt en nieuwe dingen wil leren, dan zitten ze bij deze Kids Divales van The SCENE goed! Jij wil toch ook als een echte diva kunnen lopen en dansen en je inner lady een boost geven? Dan moet je deze les echt een keer proberen!

Dinsdag 18:00 – 19:00 uur (9-13 jr.)
Docent: Wouter Vertogen
Deze ‘vrouwelijke dans’ wordt door een man gegeven.

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE?
Volg dan geheel vrijblijvend een proefles! Ouders kunnen de proefles van hun kinderen bijwonen.
Klik snel op de knop hieronder.

Scroll naar top