Hiphop

Kids & Jeugd

Dance-kids-middenfoto

HIPHOP
KIDS & JEUGD

Hiphop is een populaire dansstijl die in de jaren’70 in New York ontstaan. Sindsdien hebben jongeren hiphop omarmd, omdat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan dus een eigen versie dansen. Daarnaast is de dansstijl telkens in ontwikkeling. Het is de basis voor substijlen zoals popping, locking, waving, housing, breakdancing, wacking, krumping, lyrical en feminine.

Door de opkomst van populaire muziekzenders werd de muziek én dans al snel een trend over de gehele wereld. Hiphop staat bekend om zijn creativiteit, energie en ritme. The SCENE is dé dansschool voor hiphop. Zien we jou ook voor een hiphoples, vraag dan nu je proefles aan!

Lesindeling

Hieronder staat de inhoud van de lessen

Streetdance/Hiphop

Streetdance-Hiphop Kids is een van de meest trendy dansvormen van deze tijd.
De Moves van deze stijl zie je vaak terug in videoclips en op social media.
We dansen en bouncen op lekkere beats van bekende nummers.

In de les leer je op een leuke manier de vetste moves en kun je uiteindelijk als een echte performer een supergaaf showtje weg geven.
Laat zien wie je bent, kom gezellig mee grooven en schrijf je snel in.

Hiphop The real kids

Hiphop The Real Kids is een stijl dat vaak uptempo is en voornamelijk op Old Skool muziek wordt gedanst. Hierdoor krijgen onze hiphop Kids de basis van deze styl al vroeg mee. Het laagdrempelig en dus daarom voor ieder kind te volgen laat je meenemen in deze stoere hiphop styl. Jij komt toch ook mee doen?

Wilgo's Hiphop Kids

De eerste vorm van hiphop/streetdance dans wordt ook wel ‘OldSkool’ genoemd. Alle elementen van streetdance zijn oorspronkelijk hier en toen ontstaan. Bij The SCENE nemen we je mee in de wereld van Oldskool HipHop. Daarna leren we je waarom de hedendaagse streetdance/hiphop nog steeds gebruik maakt van deze basis. Alle verschillende moves passeren de revue, lekkere grooves op vette beats van toen en nu. De docent van The SCENE laat je lekker losgaan!

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE?
Volg dan geheel vrijblijvend een proefles! Ouders kunnen de proefles van hun kinderen bijwonen.
Klik snel op de knop hieronder.

Scroll naar top