Hiphop

VOLWASSENEN

HIPHOP
VOLWASSENEN

Hiphop is een populaire dansstijl die in New York ontstond. Sindsdien hebben jongeren hiphop omarmd, omdat er geen standaard regels of technieken zijn. Iedereen kan dus een eigen versie dansen. Daarnaast is de dansstijl telkens in ontwikkeling. Het is de basis voor substijlen zoals popping, locking, waving, housing, breakdancing, wacking, krumping, lyrical en feminine.

Door de opkomst van populaire muziekzenders werd de muziek én dans al snel een trend over de gehele wereld. Hiphop is staat bekend om zijn creativiteit, energie en ritme. The SCENE is dé dansschool voor hiphop en urban dans. Zien we jou ook voor een hiphoples, vraag dan nu je proefles aan!

Lesindeling

Hieronder staat de inhoud van de lessen

Streetdance/Hiphop

Bewegen is gezond, dat weten we allemaal. Maar het is bovendien ook hartstikke leuk! Streetdance-Hiphop is een van de meest trendy dansvormen van deze tijd.
De Moves van deze stijl zie je vaak terug in videoclips. Grooving, moving, sliding, lekker zweten en bouncen op de beat.
Fun staat voorop, leren volgt dan snel. Laten zien wie je bent en dat je lekker kan grooven op de beat, jij komt toch ook?

Maandag: 20:00 – 21:00 uur (18+)
21:00 – 22:00 uur (30+)
Docent: Jairsingho

Oldskool Hiphop

De eerste vorm van streetdance/hiphop dans wordt ook wel ‘OldSkool’ genoemd. Alle elementen van streetdance zijn oorspronkelijk hier en toen ontstaan. Bij The SCENE nemen we je mee in de wereld van Oldskool HipHop.

Alle verschillende moves passeren de revue, lekkere grooves op vette beats van toen. De docent van The SCENE laat je lekker losgaan!

Woensdag: 19:00 – 20:00 uur (16+)
20:00 – 21:00 uur (20+)
Docent: Evelien

Contemporary Hiphop

De Contemporary Hiphop is een intermediate les voor dansers bij The SCENE die dieper willen ingaan op dans. En ook deze les is super leuk en leerzaam! Probeer deze les uit en wie weet mogen wij jou elke week een stapje verder helpen naar je dansdoel.

Donderdag: 20:00 – 21:00 uur
Docent: Linzy

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE? Volg dan geheel vrijblijvend een proefles!

Klik snel op de knop hieronder

Scroll naar top