Moderne Dans

VOLWASSENEN

MODERNE DANS VOLWASSENEN

Voetjes van de vloer, maar dan zonder sokken. Modern dansen bij The SCENE doe je op blote voeten!

Moderne dans ontstond in het begin van de twintigste eeuw en maakte een groot onderscheid tussen klassiek ballet en modern. Moderne Dans bij The SCENE laat het eigentijdse in deze dansvorm en de danservaring zelf centraal staan. Bewegingen komen in deze dansvorm veelal van binnenuit. Doordat je losbreekt van de traditionele dansregels en eigen ideeën toepast, kan je vrij en relaxed over de dansvloer bewegen. Moderne dans gaat vooral om de expressie van het lichaam en floorwork – jawel, het rollen over de vloer – zal een belangrijk punt zijn in de lessen Moderne Dans bij The SCENE. Maar dat is niet het enige wat je gaat leren, we behandelen meerdere technieken zodat jij een allround moderne danser wordt en blijft.

Luister naar je lichaam en vertel jouw verhaal met je gehele lichaam.

Lesindeling

Hieronder staat de inhoud van de lessen

Modern-Show

Stap nu in de wereld van echte (theater)shows en dansvoorstellingen met de lessen Modern-Show. Modern-Show is een combinatie tussen de technische kant van modern/jazz en het choreografie element van Show. In deze lessen wordt er gewerkt aan echte show choreografieën en complete dansen voor het theater. Je maakt kennis met zowel techniek als show expressie en je wordt klaargestoomd om toffe dansen op de planken neer te zetten.

De lessen zijn een combinatie van Modern Jazz, Musical Dance en andere performance elementen. Het accent van deze lessen ligt niet op techniek, maar op (de naam zegt het al) Shows! We hanteren lesindeling op niveau.

Modern DANSEN-Beginners

Wil je meer techniek leren, een afwisselende les en een goede choreo leren? Dan ben je bij The SCENE aan het juiste adres!Het gaat bij ons om de oefeningen, het uitdiepen van je techniek en doorontwikkeling. Iedereen groeit op zijn eigen tempo.Zo krijgt elke leerling de kans om nieuwe kennis op te doen van je eigen lichaam.

Modern Dansen-gevorderde

Leerlingen die al een aantal jaar bekend zijn met Moderne dans kunnen bij The SCENE doorstromen naar Modern Gevorderd. De leerlingen hebben zich dusdanig ontwikkeld dat zij de (nieuwe) technieken goed oppakken, beheersen en uitvoeren. De kennis hebben ze al in huis en gaan nu in op de details, en deze zijn natuurlijk het belangrijkste, maar ook het moeilijkst!

Naast de details worden alle oefeningen ook een stuk moeilijker en uitdagender. Voor deze Moderne Dansles wordt het verwacht dat je ook de techniekles danst. Zo heb je meer profijt van de moderne danslessen en kun je jezelf nog sneller ontwikkelen!

PROEFLES?

Ben jij geïnteresseerd in de danslessen van The SCENE? Volg dan geheel vrijblijvend een proefles!

Klik snel op de knop hieronder

Scroll naar top